Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Maa

Maa

Maa, jossa nyt elämme on levoton ja alati muuttuva. Olemme jatkuvassa muutoksessa, tahdomme tai emme.

Suomi valtakuntana ei ole jäänyt ”lintukodoksi”, sillä maailman myllerrykset vaikuttavat myös meillä.  

Raamatun sanoma uudesta maasta ja taivaasta on aivan omaa luokkaansa. Opetuslapsi Johannes näki ilmestyksen, jossa Jeesus on hänen kanssaan ja näyttää tulevaisuuden kuvat. Sanoma kannattaa lukea tarkkaan loppuun asti:

Ilmestyskirja, Luku 21

Uusi taivas ja uusi maa

Minä näin uuden taivaan ja uuden maan, sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa olivat kadonneet, eikä merta enää ollut.

2. Näin myös pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, laskeutuvan alas taivaasta Jumalan luota, valmistettuna niin kuin morsian, miehelleen kaunistettu.

3. Ja minä kuulin voimakkaan äänen sanovan valtaistuimelta:

        "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Hän asuu heidän keskellään, ja he ovat hänen kansojaan. Jumala itse on heidän kanssaan, heidän Jumalansa.

4.      Hän pyyhkii kaikki kyyneleet heidän silmistään, eikä kuolemaa enää ole, ei surua, ei parkua eikä tuskaa, sillä kaikki entinen on mennyt."

5. Valtaistuimella istuva sanoi: "-Uudeksi minä teen kaiken." Hän sanoi myös: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat luotettavat ja todet."

6. Vielä hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoiselle lahjaksi vettä elämän veden lähteestä.

7. Joka voittaa, perii tämän, ja minä olen oleva hänen Jumalansa ja hän minun poikani.

8. Mutta pelkurien ja epäuskoisten(uskottomien), saastaisten ja murhaajien, haureellisten ja noitien, epäjumalanpalvelijoiden ja kaikkien valehtelijoiden osa on tulisessa, rikkiä palavassa järvessä. Tämä on toinen kuolema."

 

 

Tässä kuvauksessa ilmenee selkeästi se seikka, että sielumme on ikunen ja se on tietoisessa tilassa kaiken aikaa. Se missä sielumme viettää aikaa ruumiillisen kuolemamme jälkeen on merkityksellistä.

Seuraavalla sivulla on ohjeet siitä, kuinka voimme välttää joutumisen ikuiseen tuleen, jossa rikki palaa koko ajan taukoamatta.

 

Sivun alkuun

©2019 Maa | SUOMI 100 - suntuubi.com