Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Oma

Oma

Jokaisella meillä on oma tiemme tässä maailmassa.

Voimme elää tässä ajassa aivan erilaista elämää, mutta lopuksi elämä päättyy kuolemaan.

Kuitenkaan kaikki ei ole siinä, sillä meillä on ikuisesti elävä sielu ja sen kannalta pitää tehdä ratkaisu tässä ruumiillisessa ajassa.

Joku voi sanoa sinulle, että olet kuin puu, kun se kaatuu, niin siihen se maatuu. Tämä ei ole ihmisen kohdalla näin, sillä meidän Luojamme on luonut meistä iankaikkisuusolentoja.

Jos näin ei olisi, emme tarvitsisi pelastusta. Jeesuksen teko ristilla olisi ollut turhaa, jos me ruummiillisen kuolemamme jälkeen raukeaisimme tyhjiin.

Kaiken tämän perusteella meidän on elinaikanamme tehtävä päätös siitä, missä haluamme olla iankaikkisuudessa. Iankaikkisuudessa voime joutua erilleen Jumalasta tai olla hänen luonaan, joka on valinta.

Ensimmäisen vaihtoehdon suhteen meidän ei tarvitse tehdä yhtään mitään, mutta toisen vaitoehdon suhteen on tehtävä uskon kautta päätös.

 

Jeesuksen opetukset tähtäävät yksinomaan tähän valinnan tekoon tässä ajassa, koska kuoleman jälkeen ei enää voi tehdä valintoja.

 

Jeesus kutsuu meitä Matteuksen evankeliumissa; 11:28. Tulkaa minun luokseni!

"Tulkaa minun luokseni, kaikki te, jotka teette raskasta työtä ja kannatte taakkoja, niin minä annan teille levon.

29. Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen sävyisä ja nöyrä sydämeltäni. Näin te löydätte levon sielullenne,

30. sillä minun ikeeni on sopiva ja minun kuormani on kevyt." 

 

 

 

Seuraavalla sivulla tutustutaan siihen maahan, joka meille luvataan oikeasta valinnasta.

 

 

Sivun alkuun

©2019 Oma | SUOMI 100 - suntuubi.com